28 november
klockan 12:00-13:30
Teams

Föreläsning med fokus på syskonperspektivet

Jessica Lerner är föreläsare, medgrundare, styrelsemedlem, anhörig personlig assistent och sitter utöver detta med i en internationell arbetsgrupp på EU-nivå. Jessica föreläser om sitt personliga syskonperspektiv inom olika lokala, regionala, nationella och internationella sammanhang. Hon har genom åren genomfört en mängd olika kreativa samarbeten kopplat till ämnet.

Nu har just du chansen att kunna få lyssna på hennes personliga livsberättelse där Jessica delar med sig av sina egna erfarenheter om hur det är att vara lillasyster till en storebror med en svår CP-skada och epilepsi ifrån födseln. Hon beskriver en vardag som bland annat har inneburit ett utanförskap, en ensamhet, väldigt mycket skratt men som också har krävt ett visst mod. Som lillasyster har hon fram tills idag behövt vara sin egen karta och kompass. En resa som för Jessica har inneburit en hel del utmaningar och som har varit med och format henne till den hon är idag!

När? Söndagen den 28:e november kl 12:00 – 13:30.
Var? Digitalt via Teams. En länk kommer att skickas ut till angiven mejladress i god tid innan.

Anmälan: Mejla till kalmarlan@rbu.se senast den 23/11. I anmälan vill vi att du uppger namn och den mejladress dit du vill att vi skickar länken.